1 - nu cred ca vei gasi teava atat de scurta care sa mai aiba si garnitura , sare lejer de 20 lei
tata e instalator,de cand il stiu eu :sbr asa k majoritatea meterialelor o sa fie moca
2- un power head care sa aiba suficienta forta pentru a urca apa in bazin (macar 700l /h) , aici apare taina cea mare , daca il iei de firma este mai scump decat unul extern la mana doua , daca il iei chinezarie o sa faca zgomot de o sa zici ca e tractor in brazda
aici e problema cu care ma confrunt,poate gasesc ceva bun la mana a doua daca nu cred ca recurg la o chinezarie.oricum,acvariul l-am dat afara din camera(intr-un sfarsit)asa ca,zgomotul nu ar fi o probl(in ilmitele bunului simt)
Eu iti recomand facut de firma , cauta pe la rubrica de vanzari
M-am uitat si 1 sunt destul de scumpe,ce vreau sa fac eu,daca merge bn ar trebui sa iasa cam la jum si, 2 dupa cate am vazut destule sunt carecurg dupa 1-2 ani si nu vreau sa dau banii pe ceva care sa ma tina o jum de an.
Nu cred ca ce vrei tu sa faci va face fata acvariului cu ciclide, presupun ca vei folosi o pompa resun 1200 sau 2200 (parca) care au un debit real de 500/700Lh.
Eu a.si face un sump care mar ajuta in diferite moduri..
Ai acces rapid in el si te ajuta sa scapi de incalzitor sau eu stiu ce mai bagi in acvariu, chiar si termometru il poti "ascunde" si ai loc de mult material filtrant.
La un sepup de ciclide africane presupun ca puterea pompei si materialul filtrant conteaza enorm de mult!... tu alegi ce crezi ca e mai bun
Eu am o canistra facuta dar facuta cu cap si pe "strung"
Daca vrei poze am sa pun dar gandestete la ce vrei tu sa faci
chiar m-ar interesa niste poze.ideea cu sump-u mi-a displacut din prima pt ca nu mai vrea inca un "acvariu" in casa.
Pompa as vrea ceva cel putin 7-800,dar nu ar strica nici una de 1000(cam asa ma gand prima data,dar avand in vedere preturile..)
pentru inceput ca medii filtrante ma gend la ceva mai banal-pitre mari,pietre mici,nisip,bureti intre,carbune activ si nu stiu la ce m-oi mai gandi pana at
oricum bani nu mai am pana la sfarsitul lunii asa ca o sa fac ce pot pana at cu ce gasesc prin "depozitu" tatalui
apreciez raspunsurile
astept poze
incurajarile si descurajarile sunt binevenite in continuare