Subiect: Teldrassil Motiffe - the Tree of life - Evolution
ziua buna dragi colegi de microb acvatic!
sa incepem cu ceva poze ...
sa va spun ce s-a intamplat: mi-a venit ideea cu easy carbo; toate bune doar ca recipientul nu era gaurit si am pus 100 ml in bazinul de 54 de litri.
m-am panicat si am schimbat cam 60 % din apa dar a doua zi tot faceau plaja pestii cu burta in sus la neon. imi pare rau dupa ei si dupa melcii galbeni, si mai ales dupa cei doi ramirez albastri.
acum au mai ramas cel putin 4 RCS melcii de substrat si plantele pe care le vedeti in poze.
bazinul e inca in stare perfecta (dupa 4 ani de folosire) asa ca l-as face bazin de creveti, de plante si maternitate.
inainte sa-mi sara cineva in cap (amicul meu daniel de exemplu) precizez ca o sa pun fundal negru.
mai departe ma intereseaza sfaturi de substrat si plantare. as scpoate tot ce e in bazin, as arunca nisipul si pietrisul si as incepe de la 0 cu cu substrat, ciclare exact asa cum sfatuiti voi pe aici.
ideea e ca nu prea am indemanare si meticulozitate la amanajat, dar poate gasesc sa cumpar pe aici cate ceva decoruri, roci si altele.
pana una alta, in afara de fundal si cele 2 pietre mari daca mai vede cineva greseli fatale pe la mine prin bazin ar fi fain sa lase 2 - 3 randuri aici.
am sa revin cu poze pe masura ce fac progrese, pana acum am lasat plantele sa-si revina si azi vreau sa caut ceva melci din aceia galbeni.
numai de bine,
Sergiu