Subiect: Vand didiplis diandra
Vand didiplis diandra 1 leu firul.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Vanzari (apa dulce) » Vand didiplis diandra
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Salut. Trimiti si in tara? Multumesc
Da. In ce oras? Daca este pentru tine in Bucuresti trimit direct cu microbuz, ajunge intr-o ora..sta si la caldura
scuze de offtopic...dar diplis diabdra nu ar trebui sa fie mai rosie...mai ales in varf?
Salut!
Crezi ca este deranjul prea mare pt. 5 fire ?
scuze de offtopic...dar diplis diabdra nu ar trebui sa fie mai rosie...mai ales in varf?
Asa tin eu culoarea la didiplis, sa creeze contrast cu macrandra. Cine o cumpara poate sa o inrosesca dupa bunul plac.
Salut!
Crezi ca este deranjul prea mare pt. 5 fire ?
Imi pare rau. Comanda minima 20 fire pentru provincie.
Vand didiplis diandra 1 leu firul.
Comanda minima 20 fire pentru alte orase
Salut, m-ar interesa si pe mine vreo 10 fire..ai drum in bucuresti? Asa microbuzul mai costa inca atat. Am observat in frumosul tau acvariu ca ai si macrandra, daca ai cum as vrea si niste fire din aceasta planta, multumesc!
In caz ca apare drum catre Bucuresti te anunt...posibil sa mai dau o tura prin hornbach berceni, ca saptamana trecuta nu am gasit prize programabile digitale la raionul de acvaristica...Poate creste si macrandra pana atunci...
Revin cu o poza cu plantele scoase la vanzare care s-au inrosit dintr-o data (un pic de butoneala la aparatul foto, fara alte programe)...poza asa cum a iesit din aparat. E suficient de rosie acum ???
Acum disponibil si in varianta cu moatele rosii.
Pretul ramane acelasi, 1 leu firul.
Daca nu-mi atragea atentia colegul @gabriel papi17 nici nu stiam ca aparatul asta face poze asa de colorate O sa mai umblu prin meniu poate fac moatele si mai rosii
daca nu reusesc, intru cu photoshopu' si tot ii nu ma las
Salut!
pai daca ai drum ia si pt. mine 10 fire , ca oricum esti in drum (eu stau la Luica)
Lasa-mi PM cu nr de telefon.
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Vanzari (apa dulce) » Vand didiplis diandra